Kun jij ook wat begeleiding gebruiken om blijvende gewoontes op te bouwen?

Journal Headphone

Wetenschappelijk onderbouwd

1000+ mensen geholpen

Hulp in de juiste richting!

“Als je je doelen daadwerkelijk wilt bereiken en als je wat hulp in de juiste richting kunt gebruiken, zal deze journal geweldige dingen voor je doen. Het is duidelijk en geeft een dagelijkse herinnering en motivatie voor de kleine stappen die je moet nemen om je grotere doelen te bereiken!”

Ruth K. 

Grote impact!

“Wat slechts een dagboekje lijkt te zijn, heeft een GROTE impact op je leven. Het heeft geholpen om mijn dagelijkse routine volledig te transformeren, met als resultaat dat ik productiever ben met mijn tijd en ik zie de voordelen voor mijn gezondheid en geluk.”

Lewis H. 

Maakt gemakkelijker!

“Het was ineens veel makkelijker om mijn gewoonte vast te houden! Ik kan dit zeker aanbevelen aan iedereen die een nieuwe gewoonte in zijn of haar routine wil implementeren!”

Lisanne M. 

De 30-Day Challenge Methode

Een gemakkelijk uit te voeren gewoonte-opbouw systeem om je ambities waar te maken.

We weten het allemaal; gewoonteverandering kan een flinke uitdaging zijn. Hoe goed je ook weet wat je zou willen doen, het daadwerkelijk consistent doen is helaas een ander verhaal. Toch hoeft gewoonteverandering niet zo moeilijk te zijn als het nu waarschijnlijk voor je is. Waarom? Je hebt waarschijnlijk de verkeerde aanpak voor je gewoonteverandering.

Er zijn een aantal veel gemaakte fouten die de kans op falen super groot maken.
Denk bijvoorbeeld aan:

Met de 30-Day Challenge methode en de bijpassende journals wordt er gebruikt gemaakt van bewezen aanpakken en strategieën, waardoor gewoonteverandering een stuk behapbaarder wordt. Met kleine veranderingen, die wij ook wel “Worthy Tweaks” noemen, kunnen gigantische verschillen teweeg gebracht worden waardoor mensen wél hun gewenste gewoonte kunnen opbouwen en consistent richting hun doelen kunnen werken. Ontdek wat onze methode voor jou kan doen!

Journal Header

Ontdek de bouwstenen van de methode

Introductie

Krijg een uitleg over de journal en de methode waar je mee gaat werken

Prioriteiten stellen

Beoordeel je huidige situatie en bepaal je prioriteiten

Doordachte keuzes

Bekijk je mogelijkheden en maak doordachte keuzes

Motivatie verheldering

Verhelder de reden waarom je de nieuwe gewoonte wilt opbouwen

Planning

Maak een plan over hoe je jouw gewoonte gaat implementeren

Voorbereiding valkuilen

Bereid je voor op de mogelijke valkuilen die zich voor kunnen doen

Vaststellen beloningen

Bepaal hoe je jouw mijlpalen gaat vieren

Accountibility contract

Stel een contract op met iemand die jou accountable gaat houden

Opbouwkalender

Maak een planning waarmee je jouw gewoonte stap-voor-stap gaat opbouwen

Dagelijkse reflectie

Reflecteer dagelijks op jouw ervaring

Motiverende quotes

Wordt gemotiveerd door quotes

Affirmaties

Zorg voor een positieve mindset en een strek zelfbeeld met dagelijkse affirmaties.

Wekelijkse verrijkingen

Krijg ondersteunende kennis om beter te worden in gewoonteverandering

Weekevaluaties

Evalueer wekelijks jouw ervaring en progressie

Eindevaluatie

Zet al je geleerde lessen op een rijtje en bepaal een logisch vervolgplan

Grote effecten!

“Ik ga deze gewoonte zeker behouden, want ik zie de grote effecten die het op mij heeft! Zonder het boek zou ik deze uitdaging niet zijn aangegaan en ik had dit niet kunnen doen zonder het boek!”

Anouschka H. 

Versterkt discipline!

“De 30 Day Challenge Journal heeft me geholpen om mijn discipline te versterken, wat me heeft geholpen om door de zwaardere dagen van mijn uitdaging te komen. Ik beveel het zeker aan iedereen aan die persoonlijk wil groeien!”

Chelsea P. 

Zonder poespas!

“De methode is effectief en zonder irrelevante informatie waar je je niet op moet richten.”

Vincent V. 

“Dit zijn de journals die voorkomen dat je nog meer tijd en energie verspilt aan gewoontes die je nooit volhoudt…”
– Rob Swagten & Anna Wildeman

Passende journals voor al jouw doelen

Na het succes van de originele ‘The 30 Day Challenge Joural” heeft Worthy Tweaks 20+ verschillende journals ontwikkeld die extra ondersteuning bieden voor het verbeteren van een specifiek levensgebied of voor het opbouwen van een specifieke gewoonte. Nu zijn er altijd een journals die precies bij jouw doelen passen! 

100% Tevredenheidsgarantie

De kans is klein, maar heb je na het gebruik van het product niet het gevoel dat je bent geholpen, dan geven wij 100% van je geld terug. Zonder vervelende addertjes! 

100% Tevredenheidsgarantie

De kans is klein, maar heb je na het gebruik van het product niet het gevoel dat je bent geholpen, dan geven wij 100% van je geld terug. Zonder vervelende addertjes! 

Over de makers

Rob heeft altijd grote doelen en dromen gehad. Hij kwam er beide snel achter dat persoonlijke ontwikkeling een belangrijke factor is om zijn ambities te kunnen maken. Na de vele uren boeken lezen, podcasts luisteren en conferenties bezoeken kwam hij erachter dat vrijwel alles eigenlijk neerkwam op één ding: BOUW BETERE GEWOONTES OP. Als je dagelijks de benodigde acties onderneemt om je doelen te behalen, dan zul je ze behalen! 

Met die kennis en vol motivatie en inspiratie probeerde hij regelmatig allerlei verschillende nieuwe gewoontes op te bouwen. Hij kwam echter snel achter een vervelende waarheid: Het opbouwen van nieuwe gewoontes is makkelijker gezegd dan gedaan. Bewust of onbewust, belandde hij bijna altijd na een aantal dagen of weken weer terug in zijn oude gewoontes. 

Na vele cycli hiervan, en de nodige frustratie, kreeg Rob het idee om zich te gaan verdiepen in de wereld van gewoonte- en gedragsverandering. En jawel! Na ontzettend veel over dit onderwerp te leren en veel experimentatie vond hij manieren om wél zijn gewenste gewoontes vast te houden en kreeg hij een fantastisch gevoel van progressie en groei. Enthousiast om zijn bevindingen te delen met andere, kreeg hij het idee voor de “The 30 Day Challenge Journal” en Worthy Tweaks. 

Hij vond al snel Anna die met haar passie voor persoonlijke ontwikkeling en design vaardigheden goed kon bijdragen aan dit idee. Na de ontwikkeling van ‘The 30 Day Challenge Journal’, bleek al snel dat de journal en methode mensen ontzettend goed helpt om de gewenste veranderingen te maken. Nu, 2 jaar later, is Worthy Tweaks uitgegroeid tot een ware expert op het gebied van gewoonte- en gedragsverandering en bieden ze wereldwijd 20+ verschillende journals en persoonlijke begeleiding in de vorm van accountability en habit coaching. 

Anna Wildeman & Rob Swagten

Oprichters van Worthy Tweaks

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van je eigen inzet kunnen de resultaten extreem groot zijn. Je kan na jouw uitdaging een nieuwe waardevolle gewoonte hebben opgebouwd, waar je jouw leven lang de voordelen van kan plukken. Bij het correcte gebruik van de journal zul je jouw zelfbewustzijn groeien, waardoor je beter weet wat wel en niet voor je werkt. Misschien ben je er na de 30 dagen achter gekomen dat de gekozen gewoonte toch niet bij jou past. Geen probleem! Je heb ongetwijfeld veel waardevolle lessen geleerd die je voor altijd kunt meenemen en waardoor je nu beter op zoek kan gaan naar gewoontes die wel voor je werken.

Nee, deze methode is alleen voor mensen die echt graag iets willen veranderen of verbeteren. Als dat niet het geval is, dan is de kans klein dat de journal goed gebruikt wordt. Verder is de methode duidelijk en simpel, waardoor hij door vrijwel iedereen goed gebruikt kan worden!

Als je klaar bent met jouw uitdaging, ga je jouw geleerde lessen opsommen en bepalen hoe en of je jouw gekozen gewoonte gaat vasthouden. Aangezien je al een perfect start heb gemaakt en hopelijk al wat positieve resultaten heb gezien, zal het goed te doen zijn om je gewoonte vast te houden. Maar let op; je zult altijd scherp moeten blijven om niet onbewust weer in oude gewoontes terug te vallen. Verder kun je na je uitdaging weer gaan kijken of en wanneer je weer een nieuwe uitdaging wilt starten!

Ga de uitdaging aan en verbeter je leven!

Ga de uitdaging aan en verbeter je leven!

Scroll to Top