Probeert u gewoonteverandering te veroorzaken bij uw personeel, klanten of cliënten?

Journal Headphone

Wetenschappelijk onderbouwd

1000+ mensen geholpen

Verbeterde implementatie!

“Testimonial”

Leo Bottary

Peernovation

Vergroot impact!

“Samen met Worthy Tweaks hebben wij met weinig tijd en moeite ons 30 lessenplan ontwikkeld. Deze journal helpt onze bijlesleerlingen met het opbouwen van de juiste leergewoontes. Een super mooie ‘tool’ om de kwaliteit en impact van onze dienst te vergroten. Bedankt Worthy Tweaks!”

Thomas van Mierlo 

De Bijlesmeester

Verbrede toolbox

“Testimonial”

Marian Staal

Scopra Coaching

Begeleidende gewoonte journals van Worthy Tweaks

Gemakkelijk uit te voeren en op wetenschap gebaseerde hulpmiddelen die mensen helpen om jouw product of dienst als vast onderdeel van hun levensstijl te maken. 

Vrijwel alle bedrijven zijn afhankelijk van gewoonteverandering. Is het niet bij hun personeel, dan is het wel bij hun klanten of cliënten. Met de juiste gewoontes kunnen personeel, klanten en cliënten hun resultaten voor zichzelf en uiteindelijk de resultaten voor het bedrijf enorm verhogen. 

Toch weten we allemaal; gewoonteverandering kan een flinke uitdaging zijn. Hoe goed je ook weet wat je zou willen doen, het daadwerkelijk consistent doen is helaas een ander verhaal. Toch hoeft gewoonteverandering niet zo moeilijk te zijn als het voor veel mensen is. Waarom? Mensen hebben de verkeerde aanpak.

Met onze journals wordt er gebruikt gemaakt van bewezen aanpakken en strategieën, waardoor gewoonteverandering een stuk behapbaarder wordt. Met kleine veranderingen, die wij ook wel “Worthy Tweaks” noemen, kunnen gigantische verschillen teweeg gebracht worden waardoor mensen wél hun gewenste gewoontes kunnen opbouwen en consistent met uw product of service aan de slag gaan. Ontdek wat onze journals voor uw bedrijf kan betekenen! 

Journal Header

Een impressie van onze standaard journal

Onze huidige journals

Levensgebieden Journals

 • De Verbeter Je Fysieke Gezondheid Challenge
 • De Verbeter Je Mentale Gezondheid Challenge
 • De Verbeter Je Relaties Challenge
 • De Verbeter Je Persoonlijke Financiën Challenge
 • De Verbeter Je Persoonlijke Ontwikkeling Challenge
 • De Verbeter Je Vrijetijdsbesteding Challenge
 • De Verbeter Je Werkleven Challenge

Gewoonte Journals

 • De Gezond Eten Challenge
 • De Meditatie Challenge
 • De Verbeter Je Sportroutine Challenge
 • De Verbeter Je Planning & Structuur Challenge
 • De Thuiswerk Challenge
 • De Verbeter Je Slaap Challenge
 • De Vergroot Je Dankbaarheid Challenge
 • De Stoppen Met Klagen Challenge
 • De Verminder Je Stress Challenge
 • De Veganistisch Eten Challenge
 • De Speel Een Instrument Challenge
 • De Stap Uit Je Comfortzone Challenge
 • De Stoppen Met Suiker Challenge
 • De Stoppen Met Cafeine Challenge

* Wij hebbben alle journals zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. 

Drie opties om de impact van uw bedrijf te vergroten

Journal Licenties

Krijg toestemming om onze (20+) verschillende gewoonte journals te implementeren in uw bedrijf op de manier waarop u dat wenst.

White Labeled Journals

Implementeer onze gewoonte journals, maar met uw eigen merknaam, huisstijl en informatie-aanpassingen en toevoegingen.

Journal Ontwikkeling

Ontwikkel een compleet nieuwe journal speciaal voor uw product of service.

Journal Licenties

Met onze journal licenties krijgt u toestemming om één of meerdere journals uit ons assortiment te gebruiken voor uw bedrijf. U mag de journals dan gebruiken en implementeren alsof ze uw eigen zijn. U kunt ze verschaffen aan personeel, verkopen of meeleveren bij andere producten of diensten om extra ondersteuning te bieden. 

Benieuwd naar de verschillende journals van Worthy Tweaks? Klik hier >

Wilt u zonder licenties onze journal in bulk inkopen? Klik dan hier >

White Labeled Journals

Met deze optie zal onze merknaam van het product worden gehaald en heeft u de mogelijkheid om onze bestaande journals aan te passen. De eigen merknaam, logo en huisstijl kan hier geïmplementeerd worden, zodat het product echt past bij de identiteit van uw bedrijf. 

Wij kunnen de bronbestanden (Adobe InDesign) van onze journals leveren waarbij u zelf de gewenste aanpassingen kan maken, maar wij kunnen ook ondersteuning bieden bij het maken van de gewenste aanpassingen. 

Benieuwd naar de verschillende journals van Worthy Tweaks? Klik hier >

Journal ontwikkeling

Met deze optie gaan we samen naar de tekentafel en een compleet nieuwe journal ontwikkelen die speciaal is afgestemd op uw product of dienst! Wij zullen uw wensen combineren met onze expertise op het gebied van gewoonteverandering en journal ontwikkeling om uiteindelijk tot een mooi eindproduct te komen waarbij de gebruikers goed de gewenste gewoontes kunnen gaan opbouwen. 

We hebben een team van gewoonteexperts, designers, copywriters en illustratoren die uw journal naar het door uw gewenste niveau kunnen tillen.

“Dit zijn journals die bedrijven naar een compleet nieuw niveau kunnen tillen…”
– Rob Swagten & Anna Wildeman

Veelgestelde vragen

Wij, van Worthy Tweaks, zijn experts op het gebied van gewoonte- en gedragsverandering. Naast onze individuele coaching ontwikkelen en experimenteren we al meer dan 2 jaar met wetenschappelijk onderbouwde gewoonte journals. We hebben al honderden gebruikers gehad en hebben tot nu toe zeer positieve feedback gekregen. Onze journals zorgen ervoor dat je gewoontes in lijn komen met je doelen, door gebruik te maken van wetenschappelijk onderbouwde strategieën, dagelijkse reflectie en motiverende informatie. 

Alle journals zijn gebaseerd op de framework van onze originele 30 Day Challenge journal, dat we zelf hebben ontwikkeld door middel van uitgebreid onderzoek naar de nieuwste gedragswetenschappen. We hebben veel van het werk van BJ Fogg (Gedragswetenschapper van Stanford University), Kelly Mcgonigal (Stanford University psycholoog) en James Clear (Gewoonte-expert & Auteur) gebruikt. Voel je vrij om vragen te stellen over onze methode en hoe deze verder tot stand is gekomen.

Als je klaar bent met jouw uitdaging, ga je jouw geleerde lessen opsommen en bepalen hoe en of je jouw gekozen gewoonte gaat vasthouden. Aangezien je al een perfect start heb gemaakt en hopelijk al wat positieve resultaten heb gezien, zal het goed te doen zijn om je gewoonte vast te houden. Maar let op; je zult altijd scherp moeten blijven om niet onbewust weer in oude gewoontes terug te vallen. Verder kun je na je uitdaging weer gaan kijken of en wanneer je weer een nieuwe uitdaging wilt starten!

Kom in contact met ons

Scroll to Top