Worthy Tweaks | Habit Support For Businesses & Individuals

Are you a coach and do you want the impact of your coaching to be both meaningful and long-lasting?

Journal Headphone

Wetenschappelijk onderbouwd

1000+ mensen geholpen

Guided habit journals for lasting transformation

Science-based tools that help your clients implement new knowledge and insights in a structured way. 

Kennis en inzichten zonder implementatie hebben geen waarde, maar ook implementatie is niet voldoende als het niet blijvende en consistent is. Daarom wil je als coach natuurlijk blijvende gewoonteverandering bij je cliënten teweeg te brengen. Alleen met de juiste gewoontes kunnen ze hun gewenste resultaten creëren en vasthouden. 

Toch weten we allemaal; gewoonteverandering kan een flinke uitdaging zijn. Hoe goed mensen ook weten wat ze zouden willen doen, het daadwerkelijk consistent doen is helaas een ander verhaal. Toch hoeft gewoonteverandering niet zo moeilijk te zijn als het voor veel mensen is.

Met onze journals wordt er gebruikt gemaakt van bewezen aanpakken en strategieën, waardoor gewoonteverandering een stuk behapbaarder wordt. Met kleine veranderingen, die wij ook wel “Worthy Tweaks” noemen, kunnen gigantische verschillen teweeg gebracht worden. Jouw cliënten kunnen hierdoor sneller en gemakkelijker de gewenste gewoontes opbouwen, waardoor de impact van jouw coaching nog beter en sneller zichtbaar zal worden. 

Journal Header

Een impressie van onze basisjournal

Onze huidige journals

Levensgebieden Journals

 • De Verbeter Je Fysieke Gezondheid Challenge
 • De Verbeter Je Mentale Gezondheid Challenge
 • De Verbeter Je Relaties Challenge
 • De Verbeter Je Persoonlijke Financiën Challenge
 • De Verbeter Je Persoonlijke Ontwikkeling Challenge
 • De Verbeter Je Vrijetijdsbesteding Challenge
 • De Verbeter Je Werkleven Challenge

Specifieke Gewoonte Journals

 • De Gezond Eten Challenge
 • De Meditatie Challenge
 • De Verbeter Je Sportroutine Challenge
 • De Verbeter Je Planning & Structuur Challenge
 • De Thuiswerk Challenge
 • De Verbeter Je Slaap Challenge
 • De Vergroot Je Dankbaarheid Challenge
 • De Stoppen Met Klagen Challenge
 • De Verminder Je Stress Challenge
 • De Veganistisch Eten Challenge
 • De Speel Een Instrument Challenge
 • De Stap Uit Je Comfortzone Challenge
 • De Stoppen Met Suiker Challenge
 • De Stoppen Met Cafeine Challenge

* Wij hebbben alle journals zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. 

Drie opties om de impact van jouw coaching te vergroten

Journal Licenties

Krijg toestemming om onze (20+) verschillende gewoonte journals te implementeren in jouw coachingsbedrijf op de manier waarop jij dat wenst.

White Labeled Journals

Implementeer onze gewoonte journals, maar met je eigen merknaam, huisstijl en informatie-aanpassingen en toevoegingen.

Journal Ontwikkeling

Ontwikkel een compleet nieuwe journal speciaal voor jouw coaching(programma).

Journal Licenties

Met onze journal licenties krijgt je toestemming om één of meerdere journals uit ons assortiment te implementeren in jouw coachingsbedrijf. Je kunt ze los verkopen om met meer potentiële klanten te vinden, je kunt ze onderdeel maken van jouw coaching of je kunt ze juist meegeven na een afgerond coachingsprogramma. Wat het ook is, je mag de journal(s) gebruiken alsof ze van jou zijn! 

Nieuwsgierig naar de verschillende journals van Worthy Tweaks? Klik hier >

Wilt u zonder licenties onze journal in bulk inkopen? Klik dan hier >

White Labeled Journals

Met deze optie zal onze merknaam van het product worden gehaald en krijg jij de mogelijkheid om onze journals naar jouw wensen aan te passen. De eigen merknaam, logo en huisstijl kan hier geïmplementeerd worden, zodat het product echt past bij jouw identiteit. 

Wij kunnen de bronbestanden (Adobe InDesign) van onze journals leveren waarbij je zelf de gewenste aanpassingen kan maken, maar wij kunnen ook ondersteuning bieden bij het maken van de aanpassingen. 

Nieuwsgierig naar de verschillende journals van Worthy Tweaks? Klik hier >

Journal ontwikkeling

Met deze optie gaan we samen naar de tekentafel en een compleet nieuwe journal ontwikkelen die speciaal is afgestemd op jouw coaching! Wij zullen jouw werkwijzes en methodes met onze expertise op het gebied van gewoonteverandering en journal ontwikkeling combineren om uiteindelijk tot een prachtig eindproduct te komen. Met dit product zullen jouw cliënten optimaal ondersteund worden om de gewenste blijvende gewoontes te ontwikkelen. 

We hebben een team van gewoonteexperts, designers, copywriters en illustratoren die klaar staan om jouw journal naar het door jouw gewenste niveau te tillen.

Vergroot kwaliteit en impact!

“Samen met Worthy Tweaks hebben wij met weinig tijd en moeite ons 30 lessenplan ontwikkeld. Deze journal helpt onze bijlesleerlingen met het opbouwen van de juiste leergewoontes. Een super mooie ‘tool’ om de kwaliteit en impact van onze dienst te vergroten. Bedankt Worthy Tweaks!”

Thomas van Mierlo 

De Bijlesmeester

“Dit zijn journals die coachingsbedrijven naar een volgend level kunnen tillen…”
– Rob Swagten & Anna Wildeman

Veelgestelde vragen

Wij, van Worthy Tweaks, zijn experts op het gebied van gewoonte- en gedragsverandering. Naast onze eigen ervaring met individuele coaching, ontwikkelen en experimenteren we al meer dan 2 jaar met wetenschappelijk onderbouwde gewoonte journals. Honderden mensen hebben onze journals inmiddels gebruikt om nieuwe gewoontes op te bouwen en we hebben tot nu toe zeer positieve feedback gekregen. Om de kracht van de journals ook met andere bedrijven en coachingsbedrijven te delen zijn wij onze B2B tak gestart. Wij hopen ook jou te kunnen helpen! 

Alle journals zijn gebaseerd op de framework van onze originele 30 Day Challenge journal, die we zelf hebben ontwikkeld door middel van uitgebreid onderzoek naar de nieuwste gedragswetenschappen. We hebben veel van het werk van BJ Fogg (Gedragswetenschapper van Stanford University), Kelly Mcgonigal (Stanford University psycholoog) en James Clear (Gewoonte-expert & Auteur) gebruikt. Voel je vrij om vragen te stellen over onze methodes en werkwijzes en hoe deze verder tot stand is gekomen.

Dit is erg afhankelijk van de exacte wensen! We komen graag met je in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken en komen aan de hand daarvan met een gepersonaliseerd voorstel. 

Kom in contact met ons

Wil jij meer te weten komen over onze journals of journal ontwikkeling? Wij komen graag met je in contact om je vragen te beantwoorden. Laat je gegevens achter en wij zullen spoedig contact me je opnemen! 

Scroll to Top