Worthy Tweaks | Habit Support For Businesses & Individuals

Jouw coachingsbedrijf groeien en ontwikkelen met een eigen tool voor gewoonteverandering?

Journal Headphone

Wetenschappelijk onderbouwd

Getest en geprezen

500+ mensen geholpen

Met weinig tijd en moeite een eigen product!

“Samen met Worthy Tweaks hebben wij met weinig tijd en moeite ons 30 lessenplan ontwikkeld. Deze journal helpt onze bijlesleerlingen met het opbouwen van de juiste leergewoontes. Een super mooie ‘tool’ om de kwaliteit en impact van onze dienst te vergroten. Bedankt Worthy Tweaks!”

Thomas van Mierlo 

De Bijlesmeester

Begeleidende journals voor blijvende verandering

Op wetenschap gebaseerde hulpmiddelen die jouw klanten helpen nieuwe kennis en inzichten op een gestructureerde manier te implementeren. 

Kennis en inzichten zonder implementatie hebben geen waarde, maar implementatie is ook niet genoeg als het niet blijvend en consistent is. Daarom wil je als coach natuurlijk blijvende gewoonteverandering bij je cliënten bewerkstelligen. Alleen met de juiste gewoontes kunnen zij namelijk hun gewenste resultaten creëren en behouden!

Toch weten we allemaal dat gewoonteverandering een hele uitdaging kan zijn. Hoe goed mensen ook weten wat ze willen doen, het daadwerkelijk consequent doen is helaas een ander verhaal. Er zijn veel dingen die hen kunnen weerhouden van blijvende verandering… Hun trauma’s, beperkende overtuigingen en mindset, destructieve omgevingen, gezondheid en energieniveaus en vooral hun bewustzijn over al deze dingen.  

Als professional kan het soms een uitdaging zijn om mensen echt te helpen om hun leven voorgoed te veranderen. Maar wat als je jouw klanten extra ondersteuning kan bieden bij hun veranderingen?  Zou je werk niet veel makkelijker zijn als je cliënten meer zelfbewust waren? Zou je hen niet beter kunnen helpen om blijvend hun volledige potentie te benutten?

Onze journals gebruiken bewezen methodes en strategieën, waardoor gewoonteverandering een stuk behapbaarder wordt. Kleine veranderingen, die we ook wel “Worthy Tweaks” noemen, kunnen een enorm verschil maken. Jouw cliënten kunnen de gewenste gewoontes sneller en gemakkelijker opbouwen, waardoor de impact van jouw dienstverlening groter zal zijn.

Journal Header

Waarom jouw eigen journal ontwikkelen met Worthy Tweaks?

Maak Gewoonteverandering leuk en behapbaar

Gewoonteverandering is voor veel mensen een flinke uitdaging. Onze journals bieden ondersteuning en structuur om het proces met wetenschappelijk bewezen strategieën gemakkelijker te maken. Daarnaast zijn onze journals super leuk om mee te werken!

Vergoot je aanzien (credibility)

Door je eigen product en journal aan te bieden zul je sneller meer aanzien krijgen van potentiële klanten en partners. Jouw eigen journal laat mensen zien dat je serieus en professioneel bent. Het kan net dat extra vertrouwen geven waardoor ze met jou willen werken.

Verbreed jouw aanbod en service

Met jouw eigen journal kun je mensen op een extra manier ondersteunen naast de gebruikelijke coachingsessies. Het helpt om ze zelfstandig bezig te houden met jouw programma.

Een hulpmiddel voor Reflectie en accountability

De journals kunnen prachtige hulpmiddelen zijn om je klanten accountable te houden voor hun activiteiten en reflecties. Door een journal in te zetten kan er zowel door de klant als door jouw meer bewustzijn worden gecreëerd over het ontwikkelingsproces en de patronen, lessen en verbeterpunten.

Vergroot jouw impact

Hoe beter jouw klanten de gemaakte plannen en commitments kunnen volgen, hoe meer impact jij kan maken! Met de wetenschappelijke strategieën in onze journals worden de kansen op succes vergroot!

Bespaar Tijd en moeite

Misschien had je al het idee om een eigen product of journal te ontwikkelen. Door met ons samen te werken bespaar je zeeën met tijd en moeite in het ontwikkelingsproces.

Creer een extra inkomsten

Het verkopen van jouw eigen journal kan op zichzelf zorgen voor een extra inkomstenstroom, maar kan ook het perfecte instapproduct (lead magnet) zijn om meer klanten aan te trekken voor jouw coaching. Meer klanten = meer €€€!

Ontvang het inkijkexemplaar van ons habit journal framework

  Lees hieronder een aantal ervaringen met onze 30 day challenge journals.

  Jouw Product. Jouw Werkwijze. Jouw Branding

  Jij bent uniek! En daarom verdient jouw journal het ook om volledig jou en jouw branding uit te stralen! Met onze white label mogelijkheden heb je de mogelijkheid om ons geteste journal framework als basis te gebruiken voor jouw eigen journal, maar heb je ook de mogelijkheid om de journal volledig aan te passen naar jouw werkwijze, schrijfstijl en branding. Zo wordt het product echt van jou!  

  Veelgestelde vragen

  Wij, van Worthy Tweaks, zijn experts op het gebied van gewoonte- en gedragsverandering. Naast onze individuele coaching ontwikkelen en experimenteren we al meer dan 3 jaar met wetenschappelijk onderbouwde gewoonte journals. We hebben al honderden gebruikers gehad en hebben tot nu toe zeer positieve feedback gekregen. Onze journals zorgen ervoor dat je gewoontes in lijn komen met je doelen, door gebruik te maken van wetenschappelijk onderbouwde strategieën, dagelijkse reflectie en motiverende en inspirerende informatie. 

  Alle journals zijn gebaseerd op de framework van onze originele 30 Day Challenge journal, die we zelf hebben ontwikkeld door middel van uitgebreid onderzoek naar de nieuwste gedragswetenschappen. We hebben veel van het werk van BJ Fogg (Gedragswetenschapper van Stanford University), Kelly Mcgonigal (Stanford University psycholoog) en James Clear (Gewoonte-expert & Auteur) gebruikt. Voel je vrij om vragen te stellen over onze methode en hoe deze verder tot stand is gekomen.

  Dat kan op verschillende manieren en dat mag jij ook volledig zelf bepalen! Je kan de journals een vast onderdeel maken van je coachingsprogramma, maar je kan het bijvoorbeeld ook een instapproduct maken waarbij je daarna pas jouw coachingsprogramma aanbiedt. Je kan de journals ook gebruiken als “downsell” als mensen toch niet voor het volledige coachingprogramma willen gaan. Zoals je ziet, verschillende mogelijkheden! 

  Dat is afhankelijk van de exacte overeenkomst die we aan zullen gaan. Die prijs is afhankelijk van het aantal journals die je wilt gebruiken, het gebied waar je de journals gaat inzetten, de periode waarvoor we de overeenkomst aangaan, de aanpassingen die je wilt maken, etc. Wij sturen na onze kennismakings- en sparringsessie een passende offerte op als hier interesse naar is! 

  Dat kan natuurlijk altijd! Via ons kunnen we alleen garanderen dat het stuk minder tijd en moeite zal gaan kosten. Het ontwikkelen van een kwalitatief goeie journal is een flinke opgave. Wij hebben al enorm veel tijd, geld energie gestoken in de ontwikkeling en het testen van onze journals en daar kan jij via onze licenties in één klap van profiteren. 

  Dat is afhankelijk of je aanpassingen wilt maken aan onze journals of niet! Zonder aanpassingen kun je er na het ondertekenen van de overeenkomst gelijk mee aan de slag! Wil je wel aanpassingen maken aan de inhoud en/of branding van de journal(s), dan gaan we samen kijken wat jij zou moeten doen om dit voor elkaar te krijgen. 

  Leuk dat je hier interesse in hebt! We kunnen dit hele proces het beste mondeling uitleggen! Plan hieronder dus vooral even een call in en dan zullen we alles tot in detail uitleggen. 

  Liever "from-scratch" jouw eigen journal ontwikkelen?

  Ook hier kunnen wij jou bij helpen! Met onze expertise in gewoonteveradering en ervaring in journal ontwikkeling en design kunnen we je goed helpen om jouw perfecte journal ontwikkelen. Een uniek en geheel eigen product die je met trots met de wereld kan gaan delen! 

  YES! Laten we eens gaan sparren!

  We gaan graag met je in gesprek om te horen over je bedrijf en visie. Vervolgens kunnen we eens gaan sparren of een journal mooi in jouw visie past en of wij je kunnen helpen om dit realiteit te maken.  Plan hieronder gelijk even een call in met Rob (de oprichter van Worthy Tweaks) of stuur een mail naar info@worthytweaks.com! 

  Scroll to Top