Motiveer jezelf
door het motiveren
van een ander

Krijg 1-op-1 contact met een motivatie partner en behaal je doelen

Motiveer jezelf
door het motiveren
van een ander

Krijg 1-op-1 contact met een motivatie partner en behaal je doelen

Photo of satisfied carefree woman with curly haircut, talks via smartphone, looks positively aside, drinks takeout coffee, being in good mood during lively conversation. People and lifestyle

Voor ambitieuze levensverbeteraars die een extra boost motivatie kunnen gebruiken en die het leuk vinden om anderen te helpen.

Wat wil jij verbeteren?

Je kunt jouw motivatie partner inzetten om:

meer te bewegen

beter te plannen

gezonder te eten

met meer focus aan je bedrijf te werken

een ochtendroutine op te bouwen

of om elke andere activiteit consistent te gaan doen!

Ontdek het geheim om consistent in actie te komen en de gewenste gewoontes op te bouwen

Wij koppelen jou aan geschikte motivatie partners

We weten het allemaal; consistent naar je doelen werken en nieuwe gewoontes opbouwen kan een flinke uitdaging zijn. Hoe goed je ook weet wat je zou willen doen, het daadwerkelijk consistent doen is helaas een ander verhaal. Toch hoeft gewoonteverandering niet zo moeilijk te zijn dan dat het nu waarschijnlijk voor je is. Er zijn namelijk veel wetenschappelijke strategieën die je hier enorm bij kunnen helpen. 

Wist je dat het is bewezen dat als je iemand hebt die jouw verantwoordelijk houdt voor je commitments en met wie jij regelmatig de progressie naar jouw doelen bespreekt, dat de kans dat je jouw doelen daadwerkelijk behaalt met wel 95% groter wordt? 

Mensen gedragen zich nu eenmaal anders als ze weten dat iemand op ze let! Al helemaal als dat een onbekende is. Worthy Tweaks brengt jou in contact met geschikte motivatie partners die zelf ook wel een extra boost motivatie kunnen gebruiken. Met de mensen met wie je wordt gekoppeld heb je vervolgens dagelijks contact om de progressie te bespreken. Iemand heeft het dan dus door als je een keer jouw commitment niet nakomt, en dat maakt een gigantisch verschil! Tegelijkertijd is het ontzettend motiverend voor jezelf als jij iemand anders ondersteunt bij het behalen van zijn of haar doelen. Alleen maar win-wins dus!

Veelgestelde vragen

Voor het koppelen kijken wij naar mensen hun leeftijd, geslacht en doelen. Wij bieden hiervoor ook de mogelijkheid om je voorkeuren aan te geven. 

Wanneer je gekoppeld wordt met een nieuwe partner, dan krijgen jullie via een document inzicht in elkaars grootste doel en de activiteit die jullie consistent willen doen. Bij het eerste contact kunnen jullie het daar iets meer over hebben en elkaar eventueel nog wat vragen stellen. Vervolgens hebben jullie dagelijks minimaal 1 contactmoment om de progressie te bespreken. Jullie kunnen onderling afspreken of jullie alleen via WhatsApp contact hebben, of dat jullie ook willen bellen. Worthy Tweaks verschaft ook verdere structuren en tips om de samenwerking goed en soepel te laten verlopen. 

Tijdens de pilot gaan we testen met periodes van 7, 14 of 30 dagen. Elke periode krijg je automatisch een nieuwe partner toegewezen. Klikt het goed en willen jullie juist langer elkaars motivatie partner blijven? Dan kunnen jullie dit aangeven en zullen we jullie opnieuw aan elkaar koppelen totdat jullie laten weten dat jullie een nieuwe partner zouden willen.

Momenteel zitten we in een pilotfase en is het mogelijk om gratis deel te nemen. Na de pilotfase zal er een maandelijks prijs bepaald worden voor de service. 

Dit is een doorlopende service. Je blijft dus lid totdat je jouw lidmaatschap opzegt. Ook de pilot testers mogen zelf kiezen hoe lang ze door willen blijven gaan. We gaan er natuurlijk vanuit dat het super waardevol is en dat je daardoor dus graag door wilt blijven gaan! 

Als pilot tester heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van deze service! Het enige wat we hiervoor terug vragen is wat feedback met jouw ervaringen en ideeën. 

Meld je aan voor onze pilotfase!

Dit is een nieuw concept van Worthy Tweaks waarmee we nu in een pilotfase zitten. Lijkt het jou misschien leuk om deel te nemen aan onze pilotfase? Laat hieronder je gegevens achter en wij zullen snel contact met je opnemen om alles nader uit te leggen en je vragen te beantwoorden. Vervolgens kun je de keuze maken om deel te nemen of niet. 

Scroll to Top